Informasjon om de forskjellige betalingsløsningene.

Verktøybua I Sandnes tilbyr betaling med kredittkort Visa/MasterCard, PayPal, faktura og delbetaling.

Kredittkort 

Verktøybua I Sandnes benytter Stripe betalingstjeneste.

Betalingen med kredittkort i denne butikken er sikker og sertifisert.

Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Stripe Payment Service, som er ledende leverandør av sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Stripe har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt Kredittkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort her hos Verktøybua som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

PayPal

Betal med din PayPal konto.

Klarna Faktura

Kjøp nå - betal etter levering Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Få alltid varen hjem før du betaler

Alltid 14 dagers betalingsfrist

Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*

Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no

Mulighet for delbetalinger

Det er ikke fakturagebyr på kjøpene. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 62,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning vil det foretas en kredittsjekk. Et gjenpartsbrev bli sendt til din epost adresse.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Klarna Konto

Delbetale fra 95 kr per måned!

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

Få alltid hjem varen før du betaler

Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet

Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura

Kjøp nå - betal i slutten av neste måned

Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp

Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er på 22 % hvilket motsvarer en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr og du kommer ha 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder.

Når du velger Klarna som betalingsløsning foretas en kredittsjekk. Et gjenpartsbrev bli sendt til din epost adresse. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.